15 juni as: Ik nodig je uit om te schrijven vanuit stilte

‘Deze dag vertrouwt jouw pen dat wat er boven komt vanuit de stilte, het papier toe. Jij vertaalt jouw innerlijke wens van gevoel naar woorden.’

Ik nodig je uit voor een louterende dag vol verstilling en verwondering. Een dag om terug te komen bij jezelf. Een cadeau dat heelt en in balans brengt. Inzichten meegeeft. Zin om te beginnen aan dat wat je al zo lang hebt uitgesteld. Misschien is jouw kritische stem van ‘dat kan ik niet’ of ‘dat is er al’ na deze dag veranderd in jouw liefdevolle, daadkrachtige stem die weet dat niemand anders jij bent. Dat er maar één exemplaar bestaat van wat jij maakt, bedenkt of schrijft.

Wil jij beginnen met schrijven? Of schrijf je al heel lang? Welkom! Schrijven heelt. Geeft energie. Laat zien wie jij bent. Roept vragen op. Schrijven geeft rust: je zet alles vanuit je hoofd op het papier. Schrijven is voor iedereen. Zelfs voor jou. Heb je nog nooit geschreven? Dan is dit de uitgesproken dag om te proberen. Kan jij niet schrijven, denk je? Deze dag ga je het tegendeel ontmoeten.

Stilte brengt andere woorden naar boven dan wanneer je ze ‘bedenkt.’ De woorden komen vanzelf vanuit de verbinding met de onderstroom, je hoeft er niets voor te ‘doen.’

We maken tijdens deze eendaagse pelgrimstocht onze eigen woordenreis. Een ontdekkingsqueeste naar waar jij werkelijk over wilt schrijven. In combinatie met meditatie en stilte. In alle veiligheid en je hoeft niets te vertellen of voor te lezen aan anderen. Je hoeft niet mooi te schrijven. Deze dag is een cadeau aan jezelf. In een sfeer waarin je alles los laat wat energie van jou vergt. Waar jij even niet hoeft te zorgen, geen digitale ruis om je heen hebt en vrij bent van alle dagelijkse bezigheden.

Het maakt niet uit wat je schrijft: zie maar wat er komt. Er is geen oordeel.

De dag krijgt een extra tintje omdat er –naast koffie en thee- een gezonde lunch voor ons klaar staat. Een verwen-dag pur sang.

Wanneer: vrijdag 15 juni, van 10 tot 16.30 uur

Waar: Groningen of omgeving. Als het mooi weer is, op een magische plek…

De kosten voor deze dag (incl lunch, koffie en thee) zijn 89 euro (incl btw voor particuleren, ex btw voor ondernemers). Je bent verzekerd van een plek wanneer je het bedrag over hebt gemaakt. Mail me even: marian@deandereaankoopmakelaar.nl voor het rekeningnummer, je aanmelding of voor vragen!